Personlig coach

Personlig coaching kan hjælpe dig med overblik, retning og handlekraft.
På jobbet eller i livet som helhed

Personlig coaching

Hver gang du træffer et valg i tilværelsen, er du i gang med at skabe fortællingen om dig selv, fortællingen om dine værdier, dine mål, håb og ønsker.

Men du skaber også fortællingen om dit mod til at realisere det, der virkelig betyder noget for dig. Ofte er de store valg i tilværelsen forbundet med tvivl og etiske dilemmaer. Ved livets skilleveje føler vi ofte ambivalens, og modet kan svigte.

Er du mest interesseret i ledercoaching? Klik her

Hvad er en personlig coach?

En personlig udviklings coach hjælper dig med at få klarhed over hvem du er som menneske, så du får klarhed over dine ønsker og behov. Over hvad der virkelig betyder noget for dig i tilværelsen. Dette er med til at styrke og udvikle din handlekraft, så du kan tage lederskabet i dit eget liv. Dermed forbedrer du din evne til at træffe beslutninger som udfolder det menneske, du er og kan blive.

Karrierecoaching

En karrierecoach kan hjælpe dig med at navigere på den rejse, arbejdslivet er. Både når du er i tvivl om, hvilken kurs du skal vælge og når du skal handle og tage de nødvendige skridt. På den måde kan en personlig karriere coach hjælpe dig i gang med en udvikling, hvor du lærer, dine behov, ønsker og talenter. Dermed får du et udgangspunkt for at realisere dine potentialer.

I Supervisor kan vi tilbyde dig en veluddannet karrierecoach med mange års erfaring.

Hvad kan en personlig coach hjælpe dig med?

  • Det personlige lederskab – Har du udstukket en kurs for dit liv, som giver energi og livsglæde? Har du fat i rorpinden, eller er det tilfældighederne, der styrer? En personlig coach kan hjælpe dig til at tage lederskabet i dit eget liv.
  • Work-life balance – hvordan prioriterer du din tid og dine kræfter? Sørger du for at lade batterierne op? Formår du at  skabe en tilfredsstillende balance mellem arbejdslivet og privatlivet?
  • Stressbehandling
  • Forandringer eller kriser i arbejds- og privatlivet.  Har du brug for en personlig coach, som hjælper dig gennem tilværelsens bespænd og vigtigste milepæle?
  • Personlig karriere coaching – Hvor skal vi hen, du? Hvad vil du opnå og opleve i dit arbejdsliv? Er du drevet af lyst til at få mere ansvar og indflydelse? I hvilken retning vil du gå og hvordan tager du de første skridt?
  • Er du i slutningen af dit arbejdsliv? Er det på tide at geare lidt ned? Hvordan sikrer du dig en god overgang til pensionisttilværelsen? Spørgsmål og dilemmaer når arbejdslivet skal landes.
  • Personlige udfordringer og ambivalens i relationen til andre mennesker, f.eks. i forbindelse med parforhold, venskaber og kollegarelationer.
  • Desuden tilbyder vi psykoterapi med specialiserede kliniske psykologer, f.eks. i forbindelse med  livskriser, stress, angst eller depression.

Vidste du, at vi også tilbyder online supervision og coaching?

Ring eller skriv til os, hvis du er interesseret i at høre nærmere om mulighederne.