Om Supervisor ApS

Vi er specialister i supervision, lederskab og personlig udvikling

Supervisor

Jens Bregengård er grundlægger og ejer af Supervisor ApS. Han har 30 års erfaring som organisationspsykolog, supervisor, konsulent og leder i offentlige og private virksomheder.

Jens Bregengård har specialiseret sig i supervision af medarbejdergrupper inden for socialt arbejde, særligt voksenområdet. Han superviserer både myndighedssagsbehandlere og medarbejdere på behandlingsinstitutioner og botilbud m.v. Desuden arbejder han med coaching og supervision af ledere, koordinatorer og konsulenter samt med proceskonsultation, team- og organisationsudvikling.

Med en kombination af procesfokus, personligt nærvær og en pragmatisk, situationsbestemt anvendelse af metoder og teorier sætter Jens sine kompetencer i spil for at skabe udvikling for mennesker og organisationer. Han lægger vægt på en åben, samarbejdsorienteret tilgang, og at kunderne oplever at få et optimalt udbytte af hans indsats.

Jens Bregengård fra supervisor.dk
Jens Bregengård

+45 20 70 50 01
jens@supervisor.dk

Ring eller skriv til os, hvis du er interesseret i at høre nærmere om mulighederne.
Samarbejdspartnere

Præsentation af freelancere og samarbejdspartnere

Ved større opgaver sammensætter vi et hold af erfarne og højt specialiserede konsulenter, der er særligt udvalgt til den pågældende opgave. Det er med stor glæde, at vi kan præsentere et fagligt  netværk bestående af landets dygtigste konsulenter, når det drejer sig om supervision, lederskab, kommunikation og samarbejde.

Henning Rose

Psykolog, mag.art. og certificeret mindfulnesslærer. Er specialist i ledelses- og organisationsudvikling og har indgående erfaring med coaching og supervision af ledere og personalegrupper.

Per Spangsberg

Cand.mag. Proceskonsulent og supervisor. ekspert i nonverbal kommunikation. Har omfattende erfaring med udvikling af menneskelige relationer i arbejdslivet.

Thomas Ree

Med baggrund som erhvervspsykolog har Thomas gennem 20 år arbejdet med ledelsesudvikling, konfliktløsning og supervision i offentlige og private virksomheder.

Celina Gullits

Autoriseret psykolog med 10 års erfaring som supervisor, proceskonsulent og underviser. Celina er specialiseret inden for ungeområdet, socialpsykiatri, udsatte grupper og beskæftigelse.

Pia Frahm

Organisationspsykolog og klinisk psykolog med 20 års erfaring som supervisor, proceskonsulent og coach. Hun arbejder bl.a. på socialområdet, og har specialiseret sig i stresshåndtering på individ- og organisationsniveau.