Om Supervisor ApS

Vi er specialister i supervision, lederskab og personlig udvikling

Supervisor

Jens Bregengård er cand.psych.aut. og specialist i organisationspsykologi. Han etablerede Supervisor ApS i 2019 efter næsten 30 år som supervisor, terapeut, konsulent og leder.

Jens Bregengård har specialiseret sig i supervision af medarbejdergrupper inden for socialt arbejde. Han superviserer både myndighedssagsbehandlere og medarbejdere på behandlingsinstitutioner og botilbud m.v. Desuden arbejder han med psykoterapi, samt med coaching og supervision af ledere, koordinatorer og konsulenter.

Med en kombination af personligt nærvær og en situationsbestemt anvendelse af metoder og teorier sætter Jens sine faglige kompetencer i spil for at skabe positive forandringer i menneskers liv. Personligt og arbejdsmæssigt.

Jens Bregengård fra supervisor.dk
Jens Bregengård

+45 20 70 50 01
jens@supervisor.dk

Ring eller skriv til os, hvis du er interesseret i at høre nærmere om mulighederne.
Samarbejdspartnere

Præsentation af freelancere og samarbejdspartnere

Ved større opgaver sammensætter vi et hold af erfarne og højt specialiserede konsulenter, der er særligt udvalgt til den pågældende opgave.

Henning Rose

Psykolog, mag.art. og certificeret mindfulnesslærer. Er specialist i ledelses- og organisationsudvikling og har indgående erfaring med coaching og supervision af ledere og personalegrupper.

Per Spangsberg

Cand.mag. Proceskonsulent og supervisor. ekspert i nonverbal kommunikation. Har omfattende erfaring med udvikling af menneskelige relationer i arbejdslivet.

Thomas Ree

Med baggrund som erhvervspsykolog har Thomas gennem 20 år arbejdet med ledelsesudvikling, konfliktløsning og supervision i offentlige og private virksomheder.

Celina Gullits

Autoriseret psykolog med 10 års erfaring som supervisor, proceskonsulent og underviser. Celina er specialiseret inden for ungeområdet, socialpsykiatri, udsatte grupper og beskæftigelse.

Pia Frahm

Organisationspsykolog og klinisk psykolog med 20 års erfaring som supervisor, proceskonsulent og coach. Hun arbejder bl.a. på socialområdet, og har specialiseret sig i stresshåndtering på individ- og organisationsniveau.